Trouwfotograaf Friesland Pollepleats

Contactformulier

Bedankt voor jullie interesse in mij als fotograaf. Populaire trouwmaanden zijn snel volgeboekt, reserveer daarom tijdig jullie trouwdatum. Heb je een vraag of wil je checken of ik op jullie trouwdatum nog beschikbaar ben? Vul hier jullie gegevens in, dan neem ik zo snel mogelijk contact met jullie op. Geen e-mail van mij ontvangen? Kijk dan in de spambox. 

Door deze aanvraag te versturen ga je akkoord met de algemene voorwaarden.

Veelgestelde vragen

Dat maakt helemaal niets uit. Ik zal er eerst en vooral voor zorgen dat jullie je op je gemak voelen tijdens de shoot en dat het vooral leuk en gezellig is. Geniet ook nog even van de tijd die jullie met zijn tweeën kunnen doorbrengen op de trouwdag. Tenslotte hoeft een shoot geen uren te duren. Één uur tot anderhalf uur is meer dan voldoende.

Dat hangt vooral af van de datum (en de maand) waarin jullie gaan trouwen. Kiezen jullie voor een populaire maand en een vrijdag bruiloft? Zorg dan echt dat je op tijd bent. Soms worden deze datums al meer dan een jaar van te voren geboekt, maar doorgaans is het ca. 6-9 maanden. Natuurlijk kunnen jullie het altijd proberen en mij een berichtje sturen via het contactformulier. De meest populaire trouwmaanden zijn mei, juni en september.

Ik woon in Marknesse (Flevoland), maar ik werk door heel Nederland. Van Groningen tot Maastricht, geen probleem! De reiskosten tot 30 km vanaf Marknesse zijn inbegrepen, verder weg is dat € 0,30 p/km. Trouwen jullie in het buitenland en willen jullie graag een fotograaf ‘meenemen’? Dat is ook mogelijk. Neem dan contact met me op voor een passende offerte.

Natuurlijk! Jullie krijgen samen met het album een USB met daar op de hele selectie in hoge en lage resolutie en alles is nabewerkt. Tenslotte staat er een leuke slideshow op de USB stick, dit pak je er toch wat sneller bij om te bekijken en jullie trouwdag in geuren en kleuren na te beleven. 

Ja. Op jullie trouwdag wil ik alles op een zo goed mogelijke manier vastleggen, ook qua compositie en belichting. Ik leg het geheel in een journalistieke wijze vast. Na het maken van de selectie ga ik iedere foto nabewerken. Ik gooi er in weze mijn eigen sausje overheen, zodat iedere foto nog mooier wordt.

Een snelle preview

Binnen 1-3 dagen na de bruiloft heb ik al een preview voor jullie klaar staan. Zo kunnen jullie lekker snel de dag herbeleven, met alles vers in het geheugen. Binnen twee weken krijgen jullie een proef van het album. Pas als het album van jullie kant akkoord is, gaat hij naar de drukker. Tenslotte is de levertijd dan doorgaans nog 5-8 weken.

Nee! De foto’s van jullie droomdag worden niet bedolven onder logo’s of andere teksten. Zo zijn de foto’s echt van jullie.

Vinden jullie het lastig om op de foto te gaan en willen jullie even oefenen of jullie willen graag een foto voor op de trouwkaart? Dan kunnen we vooraf nog een loveshoot plannen. In ongeveer een uur leren we elkaar vast goed kennen en maken we mooie foto’s. De kosten hiervoor bedragen € 125,- mits jullie je trouwfotografie bij mij hebben geboekt.

Ja. Ik neem in de aanloop van de bruiloft per mail contact met jullie op. Ik vraag dan om het definitieve draaiboek en alle adressen. We maken dan ook een afspraak voor een balafspraak, het liefste ongeveer een week voor de bruiloft. We spreken alles door en zetten de puntjes op de ï, zodat er niets mis kan gaan.

Volg je mij al?
Liever direct contact?
Locatie

Vollenhoverweg 22
8316 PZ Marknesse

Bruidspaar
Bruidspaar
Read More
Wat een fijne fotografe! Wij hebben een prachtige dag gehad waarbij foto's werden gemaakt door fotografe Marieke. Zij maakte van een fotoshoot echt iets leuks. Van andere momenten zijn ook hele mooie en leuke foto's gemaakt waar wij niets van hebben gemerkt, dit alles maakt Marieke een goede fotografe. Bedankt Marieke!
Bruidspaar
Bruidspaar
Read More
Wat hebben we een fantastische dag gehad samen met Marieke! Zelf ben ik iemand die liever achter de camera, dan voor de camera, staat maar ze stelt je heel erg op je gemak. Daarnaast zweeft ze geruisloos door de ceremonie, heeft humor en creatieve ideeën. Een heel fijn persoon om bij je te hebben op je trouwdag. Ik kan haar aan iedereen aanraden.
Gerbert & Laura
Gerbert & Laura
Read More
Vanaf de eerste ontmoeting een hele fijne klik gehad met Marieke en super blij met alle prachtige foto's, de ontspannen sfeer die ze zo goed heeft weten vast te leggen en hele goede communicatie voor, tijdens en na onze bruiloft. Heel veel complimenten gehad op onze foto's en dat we ook al zó snel de eerste foto's binnen kregen. Echt alleen maar lof!
Herjan & Astrid
Herjan & Astrid
Read More
Wij zijn heel blij met onze keuze voor M+ Fotografie. Marieke is een relaxte en gezellige fotograaf, ze was onopvallend aanwezig en waar nodig gaf ze aanwijzingen tijdens het foto's maken. De beelden, en ook de albums zijn prachtig geworden!
Robert & Gerdien
Robert & Gerdien
Read More
Wauw, wat heeft Marieke onze dag mooi vastgelegd! Het is duidelijk dat ze haar werk met passie doet, met als resultaat dat we fantastische trouwfoto's hebben gekregen. Tijdens de fotoshoot ervaarden we een gezellige, ontspannen sfeer (in hoeverre dat kon door alle regen en wind, haha)! Toen we de foto's gingen kijken kwamen we er pas achter dat ze écht overal bij was, maar dat wij het vaak niet eens door hadden. Ze is rustig op de achtergrond aanwezig, maar weet wel hoe ze het moet aanpakken. We hebben later nog van veel mensen positieve reacties gekregen.
Mike & Sharon
Mike & Sharon
Read More
Marieke is echt een aanrader, zeer professioneel en een fijn persoon om erbij te hebben. Ze wist ons op ons gemak te stellen en we hebben enorm gelachen tijdens de shoot. Marieke weet de juiste en rake momenten vast te leggen. We hebben vaak niet eens in de gaten gehad dat ze foto’s aan het maken was. Echt heel bijzonder. Dankzij Marieke kunnen we al onze liefdevolle momenten rustig terugkijken.
Bruidspaar
Bruidspaar
Read More
Professioneel & prettig persoon
Ingmar & Vera
Ingmar & Vera
Read More
Marieke heeft onze dag op een mooie en persoonlijke manier vastgelegd. We zijn erg blij met de prachtige foto’s en de snelle service! Je merkt niet dat ze aanwezig is en loopt ongedwongen rond om de dag vast te leggen. Een fijne ervaring, precies hoe we de dag voor ogen hadden!
Rick & Samantha
Rick & Samantha
Read More
Er is maar 1 woord om M+ fotografie te omschrijven en dat is gewoon weg Fantastisch! Deze fotografe doet haar werk met passie, valt op je trouwdag niet op maar aan de foto's zie je gelijk dat ze toch overal bij was. Daarnaast is Marieke ook gewoon gezellig om er bij te hebben! De dag na onze trouwdag kregen wij al een leuke voorzet met foto's om alvast een eerste indruk te krijgen! Kort om als je opzoek naar een fotograaf ik zou Marieke bij iedereen aanbevelen!
Jasper & Frederieke
Jasper & Frederieke
Read More
Marieke heeft echt prachtige foto's gemaakt op onze bruiloft. De communicatie verliep erg prettig en het zijn echt sfeervolle foto's geworden, precies zoals we wilden!

Gewaardeerd met een 9,9 op The Perfect Wedding

Uit 65 ervaringen

Gezelligste trouwfotograaf van Nederland
Festivalbruiloft