Naast trouwfotografie ben ik ook te boeken voor overige fotoshoots

Loveshoot, familieshoot, zwangerschapsshoot of newbornshoot - Een herinnering voor het leven

En altijd met een mini album als aandenken

Previous
Next

Loveshoot

Jullie zijn op zoek naar een fotograaf die niet alleen mooie foto’s maakt, maar ook zorgt voor een ontspannen en gezellige sfeer. Je wilt spontane foto’s waar de liefde vanaf spat. Ik maak foto’s waar jij samen met je partner geweldig op zullen staan. De locatie is naar keuze, maar ik help jullie graag. Een loveshoot wordt ook wel door bruidsparen gepland om vast te wennen aan de ervaring en/of om een foto voor de trouwkaart te gebruiken. Bruidsparen die de bruiloft bij M+ Fotografie hebben geboekt krijgen korting op een loveshoot. 

Familieshoot

Staat een mooi familie portret met kinderen en eventueel kleinkinderen al lang op het verlanglijstje? Misschien is dit wel het moment om het te doen. Familiefoto’s maak ik buiten op een locatie die jullie zelf mogen uitkiezen, maar hier help ik ook graag bij. Natuurlijk willen jullie geen statige familiefoto’s, maar wat spontaner en gezelliger. Ik zorg voor een gezellig uurtje, waarin we de familie vastleggen en iedereen een mooie lacht op zijn/haar gezicht heeft. Ik zal dan ook tips en aanwijzingen geven hoe jullie er mooi op kunnen staan. 

Previous
Next
Previous
Next

Zwangerschapsshoot / Newbornshoot

Met een newborn shoot kun je jouw pasgeboren baby op een unieke manier laten vastleggen. Bij M+ Fotografie staat de rust centraal en dit zie je terug in de fotografie. De Newborn fotografie vindt vaak plaats tussen dag 12 en dag 28, maar veel mensen kiezen er ook voor om dit iets later te doen. Toch zijn de eerste momenten met jullie kleintje het meest bijzonder.