Ik ben Marieke, ik ben trouwfotograaf

Wat leuk dat je al zo ver bent gekomen op mijn website. Ik vertel je graag meer over mezelf, zo kun je mij een beetje leren kennen. Take it easy en neem de tijd.

49_FamJansen_11-07-2021_Mplusfotografie-2

Over M+ Fotografie

Wij gaan trouwen, en nu?

Natuurlijk is er veel waar jullie aan moeten denken bij het plannen van de bruiloft. De trouwlocatie vastleggen is natuurlijk één van de belangrijkste dingen die eerst moeten gebeuren. Maar vergeet ook zeker de fotograaf niet. De agenda stroomt steeds sneller vol. Als jullie niet achter het net willen vissen, is het verstandig om op tijd contact op te nemen met een fotograaf die jullie interesse wekt. 

1. Kennis maken

Jullie zijn op zoek naar een trouwfotograaf waar mee jullie een klik hebben. De fotograaf is er toch de hele dag bij, dus dat moet wel een goede match zijn. Daarom kunnen jullie bij mij een vrijblijvend kennismakingsgesprek aanvragen, pas daarna beslissen jullie of ik jullie fotograaf ben. We bespreken hierin jullie trouwplannen en kijken wat ik voor jullie zou kunnen betekenen. 

2. Boeking

Als jullie na het gesprek besluiten mij te willen boeken mogen jullie het contract, wat ik heb gegeven en uitgelegd, invullen en ondertekenen. 

3. Contact

In de periode tussen de boeking en jullie bruiloft kunnen jullie altijd contact met mij opnemen bij vragen. Door de ervaring die ik in de afgelopen jaren heb opgedaan, kan ik veel vragen over de bruiloft beantwoorden. Uiteraard kunnen jullie altijd bij mij terecht met vragen over de planning of fotolocatie. 

4. Eén week voor de bruiloft

Ongeveer één week voor de bruiloft hebben we telefonisch contact om jullie huwelijksdag tot in detail door te nemen. Alle praktische zaken zullen we bespreken. Ik zal voor die tijd al vragen om jullie definitieve draaiboek, die ik vervolgens omzet in een planning voor mijzelf. Wanneer er onduidelijkheden zijn in het draaiboek zullen we deze ook bespreken. 

5. En dan is het eindelijk zo ver!

De dag waar jullie zo lang naar toe hebben geleefd! Alles is geregeld en de ceremoniemeesters en ik zorgen er voor dat jullie nergens aan hoeven te denken. Willen jullie weten hoe de huwelijksdag met een trouwfotograaf verloopt? Vraag dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek met mij aan, ik vertel het jullie graag! 

Trouwfotograaf Groningen
50_FamJansen_11-07-2021_Mplusfotografie-2