spontane trouwfotograaf

Hoi, ik ben Marieke
Wie ben jij?

Wat leuk dat je al zo ver bent gekomen op mijn website. Ik vertel je graag meer over mezelf, maar zou het ook onwijs leuk vinden om jou te leren kennen.

Geluk is voor mij: Mooi licht, een romantische zonsondergang, mist, mijn werk, dieren, vrienden en familie

Marieke Tromp is trouwfotograaf
49_FamJansen_11-07-2021_Mplusfotografie-2

Over mij

Allereerst, super leuk dat je de tijd neemt om mij te leren kennen. Ik ben Marieke Tromp, 28 jaar en fotograaf sinds 2015. Voor mijn tiende verjaardag kreeg ik een digitale camera en ik was helemaal verkocht. In 2010 ben ik de opleiding grafisch vormgever gestart op het Cibap in Zwolle en hierna heb ik twee jaar als vormgever gewerkt. In 2015 is M+ Fotografie officieel opgericht en twee jaar later kon ik hier mijn fulltime job van maken. Ik geniet iedere dag van mijn werk en ben dol op alle bijzondere momenten die ik mee mag maken. Dit zie ik echt als een voorrecht.

Wat ik het allerliefst doe is de liefde vastleggen op een verhalende manier. Mijn doel is om van een prachtige dag een waardevolle herinnering te maken. Geen geposeerde foto’s, maar gewoon zoals je echt bent. 

Ik hou van vakanties naar de zon, wandelen met mijn hond en een fijne film in de bios met een grote bak zoute popcorn! Ik fotografeer altijd al met een Nikon camera en ben dus erg merkgebonden. 

Ik woon samen met mijn vriend in Marknesse, een kleine plaats in Flevoland, maar kom voor mijn werk in heel Nederland. 

Het leukste aan mijn werk? Iedere bruiloft leer ik weer leuke mensen kennen en tijdens de ceremonie hoor ik het verhaal, waarvan ik het vervolg mag vastleggen. Mag ik ook jullie verhaal vertellen in beeld?

Ik leg jullie verhaal en liefde vast op een warme manier

Genoeg over mij... wie zijn jullie?

Wij gaan trouwen, en nu?

Natuurlijk is er veel waar jullie aan moeten denken bij het plannen van de bruiloft. De trouwlocatie vastleggen is natuurlijk één van de belangrijkste dingen die eerst moeten gebeuren. Maar vergeet ook zeker de fotograaf niet. De agenda stroomt steeds sneller vol. Als jullie niet achter het net willen vissen, is het verstandig om op tijd contact op te nemen met een fotograaf die jullie interesse wekt. 

1. Kennis maken

Jullie zijn op zoek naar een trouwfotograaf waar mee jullie een klik hebben. De fotograaf is er toch de hele dag bij, dus dat moet wel een goede match zijn. Daarom kunnen jullie bij mij een vrijblijvend kennismakingsgesprek aanvragen, pas daarna beslissen jullie of ik jullie fotograaf ben. We bespreken hierin jullie trouwplannen en kijken wat ik voor jullie zou kunnen betekenen. 

2. Boeking

Als jullie na het gesprek besluiten mij te willen boeken mogen jullie het contract, wat ik heb gegeven en uitgelegd, invullen en ondertekenen. 

3. Contact

In de periode tussen de boeking en jullie bruiloft kunnen jullie altijd contact met mij opnemen bij vragen. Door de ervaring die ik in de afgelopen jaren heb opgedaan, kan ik veel vragen over de bruiloft beantwoorden. Uiteraard kunnen jullie altijd bij mij terecht met vragen over de planning of fotolocatie. 

4. Eén week voor de bruiloft

Ongeveer één week voor de bruiloft hebben we telefonisch contact om jullie huwelijksdag tot in detail door te nemen. Alle praktische zaken zullen we bespreken. Ik zal voor die tijd al vragen om jullie definitieve draaiboek, die ik vervolgens omzet in een planning voor mijzelf. Wanneer er onduidelijkheden zijn in het draaiboek zullen we deze ook bespreken. 

5. En dan is het eindelijk zo ver!

De dag waar jullie zo lang naar toe hebben geleefd! Alles is geregeld en de ceremoniemeesters en ik zorgen er voor dat jullie nergens aan hoeven te denken. Willen jullie weten hoe de huwelijksdag met een trouwfotograaf verloopt? Vraag dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek met mij aan, ik vertel het jullie graag! 

Trouwfotograaf Groningen
50_FamJansen_11-07-2021_Mplusfotografie-2

Van een prachtige bruiloft een waardevolle herinnering maken is mijn doel

Jullie gaan maar één keer trouwen en hebben waarschijnlijk heel lang toegeleefd naar deze bijzondere dag. Daarom is het belangrijk om dit vast te laten leggen door iemand die dit vaker doet en precies weet hoe jullie je dag graag terug willen zien in een mooi boek. Het zijn herinneringen voor het leven. 

Trouwlocatie landgoed het Laer
Festivalbruiloft
Trouwfotograaf Friesland Pollepleats