Marieke Tromp Trouwfotograaf - De trouwfotograaf voor jullie bruiloft

Altijd een basis trouwalbum inbegrepen

EEN UNIEK TROUWALBUM SAMENSTELLEN VOOR JULLIE MOOIE HERINNERINGEN

Jullie mooiste dag wordt afgesloten met een mooi trouwalbum. Het houdt de herinnering levend, voor de rest van jullie leven. Binnen twee weken na de bruiloft ontvangen jullie een proef van het trouwalbum, door mij vormgegeven. Jullie zijn dan vrij om aan te geven wat de veranderingen moeten zijn. Wanneer het album echt akkoord is bevonden door jullie, gaat hij pas naar de drukker. Bij ieder bruidsfotografie pakket dat ik aanbied, is een basis trouwalbum inbegrepen. Dit is een mooi trouwalbum van het formaat 20×20 cm, met minimaal 10 spreads. Het album wordt afgewerkt met linnen of velvet in een kleur naar jullie keuze. Het album is ook helemaal naar jullie wens te upgraden. Kies bijvoorbeeld voor een groter formaat, een lederen kaft of een tekst op de cover door middel van laserprint of embossing met folie voor een kleine meerprijs. Toch blijf het album altijd een zorg voor na de bruiloft, voor die tijd hebben jullie al genoeg te beslissen.

Kenmerken

Van het basis trouwalbum

bij ieder pakket inbegrepen

Het basis trouwalbum is altijd inbegrepen, omdat ik vind dat een mooie foto pas echt tot zijn recht komt in een mooi boek en is naar wens te upgraden. Dit album ziet er als volgt uit:

• Vanaf 10 spreads (20 pagina’s)

• Linnen of velvet cover

• Kleur naar keuze

• Een mooie en rustige lay-out

Linnen cover

Standaard inbegrepen

Een mooie en natuurlijke uitstraling met heel veel mogelijkheden. Je kunt gaan voor natuurlijk of echt shinen met een glansje. Dat kan allemaal met de natural, effen en coated linnen collecties.

Velvet cover

Standaard inbegrepen

Velvet is een zachte stof wat je misschien wel kent van banken en stoelen en leverbaar in 12 hippe kleuren. Deze stof is te kiezen bij het basis trouwalbum.
Alle kleurtjes op een rij

Linnen

Velvet

Leer

Afwerking

Optioneel

Het basis trouwalbum is uit te breiden in verschillende vormen. Het aantal spreads, het formaat, maar ook met jullie namen en datum op de cover met laser gravure of folie en embossing.

Ouder albums

Iets om weg te geven

Ouders bedanken, of een mooi aandenken geven aan jullie trouwdag? Dat kan met mooie ouder albums. Deze zijn er in 3 formaten: mini, basic en maxi.

 

Meer weten? Neem dan contact met mij op. Ik leg het jullie graag uit!

spontane trouwfotograaf op Urk
Trouwen in de herfst
Trouwen in September