Betoverende bruiloft in oude herberg Hattem

Gerbert & Laura

20.08.2020

Gerbert en Laura trouwden in een prachtige herberg in Hattem, Herberg Molecaten. Deze locatie ben ik al vaker geweest en ik heb er altijd zo veel zin in om hier een ceremonie mee te maken! Maar.. de dag begon in Kampen, waar ik Gerbert volgde tijdens de voorbereidingen. Toen hij de trouwauto ging ophalen, ben ik naar Laura gegaan, waar er een aantal mensen al in haar in make-up zaten. Na de first-look door voor de fotoshoot, die begon in Elburg en later nog op de prachtig bloeiende heide. Ondanks een paar regendruppels was het een prachtige august wedding!

Fotoshoot locatie

Diner locatie

5/5

“Vanaf de eerste ontmoeting een hele fijne klik gehad met Marieke en super blij met alle prachtige foto’s, de ontspannen sfeer die ze zo goed heeft weten vast te leggen en hele goede communicatie voor, tijdens en na onze bruiloft. Heel veel complimenten gehad op onze foto’s en dat we ook al zó snel de eerste foto’s binnen kregen. Echt alleen maar lof!”

Trouwfotograaf Nederland Apeldoorn Zwolle Groningen

Betoverende bruiloft in oude herberg Hattem

Enthousiast geworden? Neem dan contact op en doe de trouwdatum check! Ik laat jullie snel weten of de datum nog beschikbaar is.