Buitenbruiloft in Drenthe

Jeroen & Tiffany

04.09.2020

Ik begon de dag samen met Jacob Wouter (de videograaf) in Steenwijk. Waar Tiffany al in haar en make-up zat en we details vast konden leggen op de zolder van haar ouders. Voor heel even zijn we langs geweest bij Jeroen, die alleen nog even zijn das, jas en schoenen aan moest doen, waarop we direct weer terug zijn gereden naar Tiffany en het ophaalmoment al bijna daar was. De fotoshoot hebben we op de prachtig gekleurde heide gedaan bij Echtenerzand, wat super dichtbij de prachtige trouwlocatie was. Met het zonnetje door de bomen was de locatie per-fect! Doordat het lekker weer was kon de ceremonie, maar ook de borrel en het diner lekker buiten gehouden worden! Heerlijk!

Fotoshoot locatie

Trouwlocatie

Jurk

Videograaf

5/5
“Wat hebben we een fantastische dag gehad samen met Marieke! Zelf ben ik iemand die liever achter de camera, dan voor de camera, staat maar ze stelt je heel erg op je gemak. Daarnaast zweeft ze geruisloos door de ceremonie, heeft humor en creatieve ideeën. Een heel fijn persoon om bij je te hebben op je trouwdag. Ik kan haar aan iedereen aanraden.”
Buitenbruiloft in Drenthe Steenwijk Meppel

Buitenbruiloft in Drenthe

Enthousiast geworden? Neem dan contact op en doe de trouwdatum check! Ik laat jullie snel weten of de datum nog beschikbaar is.