Deze bruiloft viel in het water.. of niet?

Robert & Gerdien

26.08.2020

Trouwen op een vrijdag in augustus.. Je zou denken, lekker weertje, buiten vieren, perfect. Maar niets is zo veranderlijk dan het weer blijkt maar weer. Robert en Gerdien trouwden op een regenachtige augustusdag, maar de regen mocht de pret niet drukken. Gerdien heeft namelijk de hele dag gestraald! Door de regen werd de ceremonie verplaatst naar de boerderijschuur, waar genoeg plek was om alle gasten een plekje te geven. Trouwen op de boerderij heeft echt zijn charmes. 

Fotoshoot locatie

Trouwlocatie

5/5
“Wauw, wat heeft Marieke onze dag mooi vastgelegd! Het is duidelijk dat ze haar werk met passie doet, met als resultaat dat we fantastische trouwfoto’s hebben gekregen. Tijdens de fotoshoot ervaarden we een gezellige, ontspannen sfeer (in hoeverre dat kon door alle regen en wind, haha)! Toen we de foto’s gingen kijken kwamen we er pas achter dat ze écht overal bij was, maar dat wij het vaak niet eens door hadden. Ze is rustig op de achtergrond aanwezig, maar weet wel hoe ze het moet aanpakken. We hebben later nog van veel mensen positieve reacties gekregen.”
Bruiloft in Staphorst

Deze bruiloft viel in het water.. of niet?

Enthousiast geworden? Neem dan contact op en doe de trouwdatum check! Ik laat jullie snel weten of de datum nog beschikbaar is.