Super romantische herfstbruiloft in Nunspeet

Mike & Sharon

19.09.2020

De herfstbruiloft van Mike en Sharon begon al zonnig, heeeerlijk! Dit was een fantastisch voorteken van een dag die nog mooier zou worden. De dag begon heerlijk relaxt, maar wel met een gepaste spanning van de bruid. Toen Mike dan ook eindelijk klaarstond in de tuin en Sharon aan kwam lopen viel er van beide wel een flinke spanning af. Hun kleintje was er ook bij, en daardoor relativeer je de boel natuurlijk ook wel weer. De fotoshoot was bij Schouwenburg ’t Harde. Ik was er nog nooit geweest, maar wat is dit een mooie en romantische plek! Een prachtige tuin, een lief kasje, bruggetjes, bos, een prachtig landgoed.. Wouw! Na de kerkdienst werd er heerlijk gegeten bij Herberg Nuwenspete, wat ook prachtig aansluit bij de sfeer van de trouwdag. Een geweldig bruidspaar en leuke gasten maakte voor mij de dag compleet!

Fotoshoot locatie

Diner locatie

5/5

“Marieke is echt een aanrader, zeer professioneel en een fijn persoon om erbij te hebben. Ze wist ons op ons gemak te stellen en we hebben enorm gelachen tijdens de shoot. Marieke weet de juiste en rake momenten vast te leggen. We hebben vaak niet eens in de gaten gehad dat ze foto’s aan het maken was. Echt heel bijzonder. Dankzij Marieke kunnen we al onze liefdevolle momenten rustig terugkijken.”

M+ Fotografie Trouwfotograaf Nederland Zwolle Lelystad Almere Utrecht

Super romantische herfstbruiloft in Nunspeet

Enthousiast geworden? Neem dan contact op en doe de trouwdatum check! Ik laat jullie snel weten of de datum nog beschikbaar is.