Indian summer bruiloft in Ermelo

Jeroen & Anne

12.09.2019

Een heerlijke dag, wat ook wel zo moest zijn… Want Jeroen en Anne hadden een buiten-bruiloft gepland. Na het ophaalmoment bij het ouderlijkhuis van Anne in Putten, zijn we foto’s gaan maken bij het mooie druivenkassen van Landgoed Oud Groevenbeek en de bijbehorende heide. Na de trouwshoot was er een lunch bij Hoeve Kindergoed, waar alle daggasten het stel voor het eerst zagen. De trouwceremonie vond hier ook plaats in een prachtige buiten-setting, een feestje voor mij! De rest van de dag heeft iedereen lekker buiten kunnen genieten van feest en barbecue, echt een hele leuke dag!

Fotoshoot locatie

Trouwlocatie

5/5
“Marieke is een hele fijne fotografe. Ze snapt waar ze mee bezig is en heeft oog voor details. De foto’s zijn erg mooi geworden en de sfeer was fijn. Wij bevelen haar zeker aan! Ook onze kaarten hebben we bij haar laten drukken en ook dat is een grote aanrader. Prijs/kwaliteit verhouding is van de kaarten en foto’s erg goed!”
Trouwfotograaf Ermelo Harderwijk

Indian summer bruiloft in Ermelo

Enthousiast geworden? Neem dan contact op en doe de trouwdatum check! Ik laat jullie snel weten of de datum nog beschikbaar is.