Industriële bruiloft in de Fijnfabriek Zuiddrenthe

Sietse & Jolanda

22.02.2020

Het eerste huwelijk van 2020, op 22 februari. Een beetje grijs, een beetje zon en veel wind. Gelukkig heeft het bruidspaar, Sietse en Jolanda, hier op gerekend en is er veel binnen gepland. Alleen de trouwshoot vond buiten plaats, bij Wellness Hotel & Golf resort Zuiddrenthe. De dag begon in Emmen, waar na de voorbereidingen Jolanda werd opgehaald in een mooie, versierde Audi, met daarop stickers met leuke foto’s. Door naar de trouwlocatie, waar de tijd zo relaxt was ingedeeld, dat het bruidspaar zelfs de openingsdans nog kon oefenen. De ceremonie vond plaats in de mooie Fijnfabriek. Een mooie, gerestaureerde fabriek.

Fotoshoot locatie

Trouwlocatie

5/5
“Vanaf de eerste kennismaking een positieve klik met Marieke. Op onze huwelijksdag bleek deze positieve klik uit te werken in een fijne samenwerking tussen Marieke, ons, en de bruiloftsgasten. Met als eindresultaat fantastische foto herinneringen, en een super leuke ervaring met Marieke, die we dan ook graag met anderen willen delen.”
Trouwen op industriële locatie

Industriële bruiloft in de Fijnfabriek Zuiddrenthe

Enthousiast geworden? Neem dan contact op en doe de trouwdatum check! Ik laat jullie snel weten of de datum nog beschikbaar is.