Romantiek in Blokzijl tijdens de trouwfotografie

Mark & Edi

22.10.2020

Een heerlijke, zonnige oktober bruiloft. Dé omschrijving van de dag van Mark en Edi. De dag begon wat koud, maar door het zonnetje was het goed te doen. Ik kwam aan bij een gespannen Edi, die al vol in haar en make-up zat voor de trouwdag. Dit was hun bruiloft 2.0, want een paar dagen er voor waren ze al voor de wet getrouwd. Na dat Mark Edi had opgehaald vertrokken we, na een kort bezoek aan de werkplek van Edi, naar Blokzijl. Hier mocht het bruidspaar een rondje doen op de sloep van het Prins Mauritshuis. Betrekkelijk koud, maar wel heel erg leuk. Ook was het licht perfect voor een ochtend fotoshoot in Blokzijl, waar we hebben genoten van de kleine straatjes. Na de lunch, terug op Urk, was het tijd voor de kerkdienst en door de Corona maatregelen stopte de dag hier. Maar.. ondanks alles een geweldige dag! 

Fotoshoot locatie

Trouwlocatie

5/5

“Wat hebben we een fantastische dag gehad samen met Marieke! Zelf ben ik iemand die liever achter de camera, dan voor de camera, staat maar ze stelt je heel erg op je gemak. Daarnaast zweeft ze geruisloos door de ceremonie, heeft humor en creatieve ideeën. Een heel fijn persoon om bij je te hebben op je trouwdag. Ik kan haar aan iedereen aanraden.”

Trouwen in Blokzijl en Urk

Romantiek in Blokzijl tijdens de trouwfotografie

Enthousiast geworden? Neem dan contact op en doe de trouwdatum check! Ik laat jullie snel weten of de datum nog beschikbaar is.