Trouwen in de herfst in Vollenhove

Sebastiaan & Louise

02.10.2020

Een dag met beperkingen werd een dag met mogelijkheden. Door het heerlijke weer op deze herfstbruiloft, kon de ceremonie buiten worden gehouden bij De Oldenhof in Sint Jansklooster. Hierdoor mochten er toch best een aantal gasten aanwezig zijn op de bruiloft en met de maatregelen in het achterhoofd was het reuze gezellig. Na dat Louise helemaal klaar was werd ze opgehaald door haar -soon to be- husband en begonnen we aan de fotoshoot. Door het heerlijke weer ook lekker buiten. De kerkdienst vond plaats in de prachtige grote kerk in Vollenhove, die echt zijn charmes heeft. Door de grote ramen en de ruimtelijkheid in deze kerk is het voor mij echt een feestje om hier te fotograferen. Na de kerkdienst was er de mogelijkheid om te feliciteren en voor de gasten hier hier de dag op. Ik ben met Sebastiaan, Louise en de bruidsmeisjes nog even het park bij Old Ruitenborgh in geweest om daar nog wat extra foto’s te maken. 

Fotoshoot locatie

Trouwlocatie

Kerkdienst

Styling

5/5
“Wat hebben we een fantastische dag gehad samen met Marieke! Zelf ben ik iemand die liever achter de camera, dan voor de camera, staat maar ze stelt je heel erg op je gemak. Daarnaast zweeft ze geruisloos door de ceremonie, heeft humor en creatieve ideeën. Een heel fijn persoon om bij je te hebben op je trouwdag. Ik kan haar aan iedereen aanraden.”
Trouwen in Vollenhove

Trouwen in de herfst in Vollenhove

Enthousiast geworden? Neem dan contact op en doe de trouwdatum check! Ik laat jullie snel weten of de datum nog beschikbaar is.