Trouwfotograaf Explore By Lute in Muiden

Wesley & Christa

09.10.2019

Wat een geweldig stel… Dat dacht ik precies voor dat ik in de auto, onderweg naar huis werd gebeld door Wesley en Christa met de boodschap dat ze graag mij op hun huwelijksdag wilden hebben. Soms heb je al een klik met mensen als je de kamer binnen stapt. De bruiloft was precies zo. Wat heb ik een leuke dag gehad met de Wesley, Christa, de kinderen en alle gasten bij EXPLORE by LUTE. Helaas was dit voorlopig het laatste huwelijk op deze prachtige locatie. Ze gaan een tijdje dicht als trouwlocatie.

Fotoshoot locatie

Trouwlocatie

5/5
“Wauw! Een 10 is eigenlijk onwaardig voor de dagbeleving met Marieke, want wat is deze vrouw een topper. Fantastisch leuk met onze kinderen, familie en vrienden. Zeer professioneel maar echt een verrijking van onze dag. Marieke is aanwezig maar eigenlijk ook niet. Marieke haar persoonlijkheid is gezellig en geestig om de hele dag om je heen te hebben. En wat zijn de foto’s mooi.. het is dat wij maar één keer trouwen, anders hadden wij haar gelijk weer gevraagd :-). Vergeet al de andere fotografen maar, Marieke is de ware (fotografe ;-))”
Trouwfotograaf Hilversum Huizen Muiden

Trouwfotograaf Explore By Lute in Muiden

Enthousiast geworden? Neem dan contact op en doe de trouwdatum check! Ik laat jullie snel weten of de datum nog beschikbaar is.