Luco & Jolijn

21.08.2021

Een heerlijke dag in Friesland! Ik mocht de dag beginnen bij Luco, die in de voorbereidingen werd geholpen door vader, moeder en twee zussen.. wat een rijkdom! Toen ik bij Jolijn aankwam zat ze al vol in haar en make-up, wat ik nog wel lekker rustig heb kunnen fotograferen. De jurk werd mooi uitgehangen en ik kon andere details vastleggen. Toen de jurk eenmaal aanging werd het een prachtig emotioneel moment, vooral toen haar vader het eindresultaat mocht bewonderen. Na het ophaalmoment zijn we naar de Beetsterzwaagse bossen gegaan voor een leuke, gezellige en relaxte fotoshoot op de prachte heide die ook nog mooi in bloei stond, echt een feestje voor mij! Door dat het mooi weer was kon de hele dag buiten worden gevierd bij de Pollepleats in Westhem (in de buurt van Bolsward) met een ceremonie aan het water, erg mooi en bijzonder. Na de toost en taart konden de gasten en het bruidspaar gebruik maken van de fluisterbootjes voor een relaxmomentje op het water. Echt een top-dag met dit geweldige bruidspaar!

Fotoshoot locatie

Trouwlocatie

“We zijn ontzettend blij met onze keuze voor Marieke als trouwfotograaf. Zoals in veel recensies te lezen is heb je niet door dat ze er is, ik dacht eerst hoe kan dat nou? Maar geloof me het is echt zo! Bij het terugkijken van de foto’s de meest mooie momenten vastgelegd. Daarnaast is ze erg behulpzaam, denkt met je mee en luistert naar je wensen. Bij het maken van de foto’s met alle gasten heeft ze slimme/grappige trucjes waardoor de foto’s heerlijk spontaan zijn geworden. We krijgen heel veel lovende reacties op de foto’s. Je kunt merken dat ze plezier heeft in haar werk, wat je als bruidspaar ook erg op je gemak kan stellen. Wij hadden ons geen betere fotograaf kunnen voorstellen. Ik zou iedereen aanraden om te investeren in een goede fotograaf want de foto’s blijven voor altijd, als je Marieke kiest heb je niet alleen een goede maar ook nog eens leuke ☺️”
Trouwfotograaf Friesland Pollepleats

Trouwfoto’s op de heide

Enthousiast geworden? Neem dan contact op en doe de trouwdatum check! Ik laat jullie snel weten of de datum nog beschikbaar is.