Op de boot door de Wieden tijdens de trouwshoot

Patrick & Joëlle

05.07.2019

Deze mooie dag in juni begon in Belt Schutsloot, waar Joëlle, de bruid, al in de startblokken zat. Haar en make-up en de jurk aantrekken. De bruidegom Patrick, werd in Sint Jansklooster door zijn moeder en broer geholpen om er tip top uit te zien. Na het ophaalmoment zijn we de het water op gegaan in de Wieden, nabij Belt Schutsloot, om daar te water de fotoshoot te doen. Een hele leuke ervaring! Patrick en Joëlle in de boot en ik op een andere boot. We zijn ook op het rietland nog gestopt om met de voetjes op het droge te fotograferen.Na de shoot was er een lunch voor alle daggasten georganiseerd in de tuin van Patricks ouders, waar ook de groepsfoto’s gemaakt werden. De kerkelijke inzegening was in Belt Schutsloot in het leuke kerkje aan het water.

Fotoshoot locatie

Trouwlocatie

5/5

“Wij hebben een fantastisch mooie dag gehad, en wat zijn we blij dat we Marieke gekozen hebben om deze dag vast te leggen. Het zijn super mooie foto’s geworden. De sfeer was relaxt en ontspannen. We krijgen erg leuke complimenten over de foto’s, zeker een echte aanrader!”

Trouwfotograaf de Wieden Sint Jansklooster

Op de boot door de Wieden tijdens de trouwshoot

Enthousiast geworden? Neem dan contact op en doe de trouwdatum check! Ik laat jullie snel weten of de datum nog beschikbaar is.