Trouwshoot op de heide en bij het Dominicanen Klooster Zwolle

Herjan & Astrid

09.10.2020

De trouwdag van Herjan en Astrid begon voor mij heerlijk zonnig bij de ouders van Astrid thuis. Er hing een relaxte sfeer en haar broertjes en vader waren de tuin aan het versieren. Na dat ik bij Herjan de voorbereidingen had gefotografeerd, waar het niet helemaal lekker liep met het strikken van de stropdas, ging bij Astrid de jurk aan. Na het ophaalmoment reden we naar Zwolle, voor een uurtje in de klas op de basisschool waar Herjan werkt. De fotoshoot deden we bij het Dominicanen Klooster in Zwolle, omdat het weer niet helemaal optimaal was. Gelukkig hebben we wel lekker buiten foto’s kunnen maken. Door corona was het plan van de bruiloft wat aangepast en na de kerkdienst mocht er nog met een klein groepje gasten worden gedineerd. Ondanks de maatregelen waar iedereen rekening mee moest houden was het een geweldige dag. 

Fotoshoot locatie

Trouwlocatie

5/5

“Wij zijn heel blij met onze keuze voor M+ Fotografie. Marieke is een relaxte en gezellige fotograaf, ze was onopvallend aanwezig en waar nodig gaf ze aanwijzingen tijdens het foto’s maken. De beelden, en ook de albums zijn prachtig geworden!!”

Trouwshoot dominicanen klooster

Trouwshoot op de heide en bij het Dominicanen Klooster Zwolle

Enthousiast geworden? Neem dan contact op en doe de trouwdatum check! Ik laat jullie snel weten of de datum nog beschikbaar is.