Winterbruiloft met fotoshoot in de Orchideeën Hoeve

Jan & Femke

28.02.2020

Deze februari bruiloft van Jan en Femke begon in Bant, waar Femke werd opgehaald door Jan. Jan woont een deel van het jaar in Canada, dus er waren veel internationale gasten op de bruiloft. De shoot vond plaats in de Orchideeën Hoeve, waar Femke werkt. Mijn doel was hier om niet de standaard plaatjes te maken, maar juist andere plekjes op te zoeken. De ceremonie werd gehouden in de Bantsiliek, een mooie, oude kerk in Bant. Hier was ook een livestream van, zodat de ouders van Jan in Canada, ook mee konden kijken! Ze maakten de dag compleet bij Eigen Wijze in bant, waar er nog een mooi feest was!

Fotoshoot locatie

Trouwlocatie

Feestlocatie

5/5
“Marieke heeft onze bruiloft gefotografeerd, en dat heeft ze geweldig gedaan. We hadden twee fijne gesprekken vooraf, op de dag zelf was ze een prettige verschijning om ons heen en we kregen een hele uitgebreide selectie aan foto’s toegestuurd achteraf. Ze is spontaan maar professioneel en maakt schitterende foto’s, wij raden haar zeker aan!”
trouwfotografie De Orchideeën Hoeve

Winterbruiloft met fotoshoot in de Orchideeën Hoeve

Enthousiast geworden? Neem dan contact op en doe de trouwdatum check! Ik laat jullie snel weten of de datum nog beschikbaar is.