m

Stappenplan

  /  Stappenplan

Wij gaan trouwen en nu!?

Natuurlijk is er veel waar jullie aan moeten denken bij het plannen van de bruiloft. De trouwlocatie vastleggen is natuurlijk één van de belangrijkste dingen die eerst moeten gebeuren. Maar vergeet ook zeker de fotograaf niet. De agenda stroomt steeds sneller vol. Als jullie niet achter het net willen vissen, is het verstandig om op tijd contact op te nemen met een fotograaf die jullie interesse wekt. 

1. Kennismaken

Jullie zijn op zoek naar een trouwfotograaf waar mee jullie een klik hebben. De fotograaf is er toch de hele dag bij, dus dat moet wel een goede match zijn. Daarom kunnen jullie bij mij een vrijblijvend kennismakingsgesprek aanvragen, pas daarna beslissen jullie of ik jullie fotograaf ben. We bespreken hierin jullie trouwplannen en kijken wat ik voor jullie zou kunnen betekenen. 

Buiten trouwen Utrecht Leusden
Buiten trouwen in September Utrecht

2. Boeking

Als jullie na het gesprek besluiten mij te willen boeken mogen jullie het contract, wat ik heb gegeven en uitgelegd, invullen en ondertekenen. 

3. Contact

In de periode tussen de boeking en jullie bruiloft kunnen jullie altijd contact met mij opnemen bij vragen. Door de ervaring die ik in de afgelopen jaren heb opgedaan, kan ik veel vragen over de bruiloft beantwoorden. Uiteraard kunnen jullie altijd bij mij terecht met vragen over de planning of fotolocatie. 
Beste trouwfotograaf
Beste trouwfotograaf

4. Eén week voor de bruiloft

Ongeveer één week voor de bruiloft hebben we telefonisch contact om jullie huwelijksdag tot in detail door te nemen. Alle praktische zaken zullen we bespreken. Ik zal voor die tijd al vragen om jullie definitieve draaiboek, die ik vervolgens omzet in een planning voor mijzelf. Wanneer er onduidelijkheden zijn in het draaiboek zullen we deze ook bespreken. 

5. Eindelijk jullie dag!

De dag waar jullie zo lang naar toe hebben geleefd! Alles is geregeld en de ceremoniemeesters en ik zorgen er voor dat jullie nergens aan hoeven te denken. Willen jullie weten hoe de huwelijksdag met een trouwfotograaf verloopt? Vraag dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek met mij aan, ik vertel het jullie graag! 
Buiten trouwen Utrecht Leusden

FAQ

Dat maakt helemaal niets uit. Ik zal er eerst en vooral voor zorgen dat jullie je op je gemak voelen tijdens de shoot en dat het vooral leuk en gezellig is. Geniet ook nog even van de tijd die jullie met zijn tweeën kunnen doorbrengen op de trouwdag. Tenslotte hoeft een shoot geen uren te duren. Één uur tot anderhalf uur is meer dan voldoende.

Dat hangt vooral af van de datum (en de maand) waarin jullie gaan trouwen. Kiezen jullie voor een populaire maand en een vrijdag bruiloft? Zorg dan echt dat je op tijd bent. Soms worden deze datums al meer dan een jaar van te voren geboekt, maar doorgaans is het ca. 6-9 maanden. Natuurlijk kunnen jullie het altijd proberen en mij een berichtje sturen via het contactformulier. De meest populaire trouwmaanden zijn mei, juni en september.

Ik woon in Marknesse (Flevoland), maar ik werk door heel Nederland. Van Groningen tot Maastricht, geen probleem! De reiskosten tot 100 km vanaf Marknesse zijn inbegrepen, verder weg is dat € 0,30 p/km. Trouwen jullie in het buitenland en willen jullie graag een fotograaf ‘meenemen’? Dat is ook mogelijk. Neem dan contact met me op voor een passende offerte.

Natuurlijk! Jullie krijgen samen met het album een USB met daar op de hele selectie in hoge en lage resolutie en alles is nabewerkt. Tenslotte staat er een leuke slideshow op de USB stick, dit pak je er toch wat sneller bij om te bekijken en jullie trouwdag in geuren en kleuren na te beleven. 

Ja. Op jullie trouwdag wil ik alles op een zo goed mogelijke manier vastleggen, ook qua compositie en belichting. Ik leg het geheel in een journalistieke wijze vast. Na het maken van de selectie ga ik iedere foto nabewerken. Ik gooi er in weze mijn eigen sausje overheen, zodat iedere foto nog mooier wordt.

Binnen 1-3 dagen na de bruiloft heb ik al een preview voor jullie klaar staan. Zo kunnen jullie lekker snel de dag herbeleven, met alles vers in het geheugen. Binnen twee weken krijgen jullie een proef van het album. Pas als het album van jullie kant akkoord is, gaat hij naar de drukker. Tenslotte is de levertijd dan doorgaans nog 5-8 weken.

Nee! De foto’s van jullie droomdag worden niet bedolven onder logo’s of andere teksten. Zo zijn de foto’s echt van jullie.

Vinden jullie het lastig om op de foto te gaan en willen jullie even oefenen of jullie willen graag een foto voor op de trouwkaart? Dan kunnen we vooraf nog een loveshoot plannen. In ongeveer een uur leren we elkaar vast goed kennen en maken we mooie foto’s. De kosten hiervoor bedragen € 225,- mits jullie je trouwfotografie bij mij hebben geboekt.

Ja. Ik neem in de aanloop van de bruiloft per mail contact met jullie op. Ik vraag dan om het definitieve draaiboek en alle adressen. We maken dan ook een afspraak voor een balafspraak, het liefste ongeveer een week voor de bruiloft. We spreken alles door en zetten de puntjes op de ï, zodat er niets mis kan gaan.

Close

Instagram

@ MariekeTromp_Trouwfotograaf

info@mplusfotografie.nl