Een uniek trouwalbum samenstellen voor jullie mooie herinneringen

Altijd een basis trouwalbum inbegrepen

Kies het juiste album voor jullie mooiste dag

Het eindproduct van een prachtige bruiloft: Het album

Jullie mooiste dag wordt afgesloten met een mooi trouwalbum. Het houdt de herinnering levend, voor de rest van jullie leven. Binnen twee weken na de bruiloft ontvangen jullie een proef van het trouwalbum, door mij vormgegeven. Jullie zijn dan vrij om aan te geven wat de veranderingen moeten zijn. Wanneer het album echt akkoord is bevonden door jullie, gaat hij pas naar de drukker. Bij ieder bruidsfotografie pakket dat ik aanbied, is een basis trouwalbum inbegrepen. Dit is een mooi trouwalbum van het formaat 20×20 cm, met 10 spreads. Het album wordt afgewerkt met linnen in een kleur naar jullie keuze. Het album is ook helemaal naar jullie wens te upgraden. Kies bijvoorbeeld voor een groter formaat, een lederen kaft of een tekst op de cover door middel van laserprint of embossing met folie voor een kleine meerprijs. Toch blijf het album altijd een zorg voor na de bruiloft, voor die tijd hebben jullie al genoeg te beslissen.

Eigenschappen van het basis trouwalbum

Kenmerken

Het basis trouwalbum is altijd inbegrepen, omdat ik vind dat een mooie foto pas echt tot zijn recht komt in print. en naar wens te upgraden.

Dit album ziet er als volgt uit:

20 x 20 cm
vanaf 10 spreads (20 pagina’s)
Linnen of velvet cover
Kleur naar keuze
Een mooie en rustige lay-out

kies voor gevoel

Drie prachtige cover opties

Linnen  |  Standaard inbegrepen 

Een mooie en natuurlijke uitstraling met heel veel mogelijkheden. Je kunt gaan voor natuurlijk of echt shinen met een glansje. Dat kan allemaal met de natural, effen en coated linnen collecties. 

Velvet  |  Standaard inbegrepen

Velvet is een zachte stof en leverbaar in 12 hippe kleuren. Deze stof is te kiezen bij het basis trouwalbum.

Leer | Meerprijs

Net wat meer luxe toevoegen aan het trouwalbum? Dat kan met de Bull leder en Nappa leder collecties. Hier zitten wel extra kosten aan verbonden. Benieuwd wat het kost en wat er allemaal mogelijk is? Neem eens contact op en ik vertel je graag het hele verhaal!

Alle kleurtjes op een rij

Linnen

Velvet

Leer

Optioneel

Afwerking

Het basis trouwalbum is uit te breiden in verschillende vormen. Het aantal spreads, het formaat, maar ook met jullie namen en datum op de cover met laser gravure of folie en embossing. 

Iets om weg te geven

Ouder albums

Ouders bedanken, of een mooi aandenken geven aan jullie trouwdag? Dat kan met mooie ouder albums. Deze zijn er in 3 formaten: mini, basic en maxi.

 

Meer weten? Neem dan contact met mij op. Ik leg het jullie graag uit! 

spontane trouwfotograaf op Urk
Trouwen in de herfst
Trouwen in September