Jullie trouwalbum

Altijd een basis album inbegrepen

Een herinnering voor het leven

Jullie mooiste dag wordt afgesloten met een mooi trouwalbum. Het houdt de herinnering levend, voor de rest van jullie leven. Binnen twee weken na de bruiloft ontvangen jullie een proef van het trouwalbum, door mij vormgegeven. Jullie zijn dan vrij om aan te geven wat de veranderingen moeten zijn. Wanneer het album echt akkoord is bevonden door jullie, gaat hij pas naar de drukker.Bij ieder bruidsfotografie pakket dat ik aanbied, is een basis trouwalbum inbegrepen. Dit is een mooi trouwalbum van het formaat 20x20 cm, met 10 spreads. Het album wordt afgewerkt met linnen in een kleur naar jullie keuze.Het album is ook helemaal naar jullie wens te upgraden. Kies bijvoorbeeld voor een groter formaat, een lederen kaft of een tekst op de cover door middel van laserprint of embossing met folie voor een kleine meerprijs. Toch blijf het album altijd een zorg voor na de bruiloft, voor die tijd hebben jullie al genoeg te beslissen.
Is onze datum nog beschikbaar?

Het basis trouwalbum

Het basis trouwalbum is altijd inbegrepen en naar wens te upgraden. Dit album ziet er als volgt uit: 20x20 cm | 10 spreads (20 pagina's) | Linnen of velvet omslag in kleur naar keuze

Velvet

Zacht en soepel
Velvet is een zachte stof en leverbaar in 12 hippe kleuren. Deze stof is te kiezen bij het basis trouwalbum.

Linnen

Meest gekozen
Wat stugger van uitstraling, maar heel veel mogelijkheden. Of je nu houdt van een natuurlijke uitstraling, of meer wil shinen. Dat kan allemaal met de natural, effen en coated linnen collecties. Alle linnenkleuren zijn ook inbegrepen bij het basis trouwalbum.

Leer

Luxe uitstraling
Net wat meer luxe toevoegen aan het trouwalbum? Dat kan met de Bull leder en Nappa leder collecties. Hier zitten wel extra kosten aan verbonden. Benieuwd wat het kost en wat er allemaal mogelijk is? Neem eens contact op en ik vertel je graag het hele verhaal!