Marieke Tromp Trouwfotograaf - De trouwfotograaf voor jullie bruiloft

Over mij

Hey, ik ben Marieke

Gefeliciteerd! Jullie zijn een dag aan het plannen waarbij de liefde centraal staat, met allemaal dierbare mensen om jullie heen. Hoe mooi is het om daar voor altijd op terug te kunnen kijken en die bijzondere momenten tussen jullie, maar ook tussen de gasten terug te zien in foto’s.
Voor dat we verder gaan praten over jullie plannen, wil ik graag wat meer vertellen over mij en mijn werk. Ik fotografeer al jaren de mooiste en meest uiteenlopende bruiloften. Van een hobby is dit uitgegroeid tot mijn full-time werk, waar ik natuurlijk erg trots op ben! Ik woon in Marknesse (Flevoland) met mijn vriend en twee honden en reis voor bruiloften niet alleen door heel Nederland, maar ook naar het buitenland. Next stop: Italië! Naast het fotograferen ben ik echt een mensen-mens, ben dol op eten (natuurlijk) en dans ik graag. Het allerliefste loop ik met mijn honden in het bos op een mooie dag, maar doe dit ook in de regen. Dat sluit dan weer perfect aan bij mijn werk, want een goede, leuke en fijne fotograaf kun je kiezen, maar het weer niet. Wil je mij echt leren kennen? Plan dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in en we bespreken jullie wensen voor de bruiloft.

Liefs!

Marieke Tromp

Meer dan

250

Bruiloften gefotografeerd

Meer dan

100

Ervaringen op ThePerfectWedding.nl

Meer dan

9

Jaar ervaring als trouwfotograaf

Ervaringen

Bekijk bruiloften

Bekijk de mogelijkheden

De investering