Marieke Tromp Trouwfotograaf - De trouwfotograaf voor jullie bruiloft

Trouwdatum aanvragen

Neem contact op

Check de trouwdatum

Laten we beginnen bij het begin. Ik wil graag jullie mooiste dag vastleggen en er een geweldige reportage van maken, maar wie het eerst komt, wie het eerst maalt natuurlijk. Stuur me een berichtje en laat mij jullie trouwdatum checken. Let op; check ook je spam-box als je maar geen reactie ontvangt. 

De Pollepleats in Friesland als trouwlocatie

  FAQ

  Dat maakt helemaal niets uit. Mijn doel is dat jullie je op je gemak voelen tijdens de trouwshoot en dat het leuk en gezellig is. Geniet van de ‘rust’ tijdens dit moment, er hoeft helemaal geen druk op te liggen. Tenslotte hoeft een shoot ook geen uren te duren. Eén uur tot 1,5 uur is voldoende. 

  Natuurlijk! Jullie krijgen samen met het mooie trouwalbum de hele selectie in hoge én lage resolutie op een USB stick en alles is nabewerkt. Er staat ook een leuke slideshow op de USB. Zo kun je de dag in geuren en kleuren nabeleven, prints laten afdrukken en foto’s op social media plaatsen.

  Vinden jullie het lastig om op de foto te gaan en willen jullie oefenen of willen jullie graag een mooie foto op de trouwkaart? Dan kunnen we vooraf een ‘Loveshoot’ plannen. In een uur leren we elkaar vast goed kennen en maken we mooie foto’s. De kosten hiervoor bedragen € 265,- 

  Zeker! Doordat ik dit werk al heel veer jaren doe heb ik een uitgebreid netwerk aan leveranciers in de trouwbranche. Denk aan taarten, videografen, bruidsjurken, locaties en nog veel meer. Ben je ergens naar opzoek? Vraag dan vooral even of ik nog tips heb voor de allerbeste leveranciers. 

  Zoeken jullie een videograaf die aansluit bij mijn stijl? Kijk dan eens op de website van Captain Media of Lenskracht.