Hello Dreamers, adventurers and lovers of love

WAT LEUK DAT JE AL ZO VER BENT GEKOMEN OP MIJN WEBSITE. IK VERTEL JE GRAAG MEER OVER MEZELF, MAAR ZOU HET OOK ONWIJS LEUK VINDEN OM JOU TE LEREN KENNEN.

Allereerst, super leuk dat je de tijd neemt om mij te leren kennen. Ik ben Marieke Tromp, 29 jaar en fotograaf sinds 2015. Voor mijn tiende verjaardag kreeg ik een digitale camera en ik was helemaal verkocht. In 2010 ben ik de opleiding grafisch vormgever gestart op het Cibap in Zwolle en hierna heb ik twee jaar als vormgever gewerkt. In 2015 is M+ Fotografie officieel opgericht en twee jaar later kon ik hier mijn fulltime job van maken. Ik geniet iedere dag van mijn werk en ben dol op alle bijzondere momenten die ik mee mag maken. Dit zie ik echt als een voorrecht.
Wat ik het allerliefst doe is de liefde vastleggen op een verhalende manier. Mijn doel is om van een prachtige dag een waardevolle herinnering te maken. Geen geposeerde foto’s, maar gewoon zoals je echt bent. Ik hou van vakanties naar de zon, wandelen met mijn hond en een fijne film in de bios met een grote bak zoute popcorn! Ik fotografeer altijd al met een Nikon camera en ben dus erg merkgebonden. Ik woon samen met mijn vriend in Marknesse, een kleine plaats in Flevoland, maar kom voor mijn werk in heel Nederland.

 

Het leukste aan mijn werk? Iedere bruiloft leer ik weer leuke mensen kennen en tijdens de ceremonie hoor ik het verhaal, waarvan ik het vervolg mag vastleggen. Mag ik ook jullie verhaal vertellen in beeld?

Ik leg jullie verhaal en liefde vast op een warme manier

Maar genoeg over mij.. Wie zijn jullie?
Close

Instagram

@ MariekeTromp_Trouwfotograaf

info@mplusfotografie.nl